De SparkPRO laser

De SparkPRO laser is een apparaat die beschikt over twee verschillende lasers, namelijk een 3D-IPL en 808Nm Doidelaser. Dit zijn de meest gewilde technologieën op het gebied van laser en licht. Want met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Met de SparkPro kunnen we:

  • Anti-aging
  • Permanente ontharing
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Ontsierlijke vaatjes verwijderen
  • Algehele roodheid verminderen

Pigment behandeling met de IPL SparkPro

Pigment, ouderdomsvlekken, café -au-lait vlekken en melasma. Het zijn soms vervelende huidproblemen waar u vanaf wilt. Bij Dermarose bieden wij doeltreffende en veilige pigmentbehandelingen door middel van de IPL-laser SparkPro.

Bij Dermarose behandelen we pigmentatie aan de hand van Intense Pulsed Light (IPL). Waardoor oppervlakkig en diepliggend pigment in de huid goed kunnen behandelen. Door middel van een laserkopje wordt er warmte in de pigmentvlekken aangebracht om het pigment op te ruimen door het lichaam. Als eerste zal de huid warm aanvoelen en de pigmentvlekken meer zichtbaar worden, vervolgens gaan de pigmentvlekken langzaam afschilveren. Dat is omdat het lichaam de tijd nodig heeft om het pigment te kunnen opruimen. Na 3 weken heeft u de uiteindelijke eindresultaten van de behandeling.

Tijdens de behandeling

De pigmentbehandeling is goed te verdragen, veel mensen ervaren de behandeling als warm of kleine prikjes. Na de behandeling kan de huid rood zijn en nog warm aanvoelen, ook kan de huid de aankomende dagen donkerder van kleur worden of een korst krijgen op het behandelgebied. Dit is een normale huidreactie.

Na de behandeling

Na de behandeling is het van belang de zon, zonnebank en zelf bruinende crèmes te vermijden en de behandelde huid gedurende 4 weken te beschermingen met zonnebrandcrème. Vermijd ook hittebronnen die pigmentatie kunnen triggeren in de huid, zoals heet douche, sauna, intens sporten enz. Gemiddeld tussen de 3 tot 5 behandelingen zijn nodig voor het zien van gewenst resultaat.