PRX Therapy

PRX-THERAPY is een revolutionaire TCA peeling die speciaal is samengesteld om in te werken op de diepere huidlagen, zonder de bovenste huidlagen te beschadigen. Hierdoor ga je niet gaat vervelen, vandaar dat het toegepast mag worden tijdens de zomermaanden. Deze specifieke peeling geeft zichtbaar resultaat in een kort en comfortabele procedure, voor elke leeftijd en huidtype. Er ontstaat een onmiddellijk effect van een volle, frisse huid en een zichtbaar jonger uiterlijk. Omdat de chemische peeling bestaat uit TCA, H202 en kojinezuur, deze drie gecombineerd zorgen voor de productie van groeifactoren en voorkomt een sterk foliërend effect, waardoor de behandeling vaker herhaald kan worden met beter resultaat.

De behandeling:

De PRX-THERAPY behandeling verloopt anders ten opzichte van de andere peelings. Deze wordt per zone ingemasseerd in de huid, en kan warm en tintelt aanvoelen op de huid. Afhankelijk van de gevoeligheid van de huid kunnen meerdere lagen aangebracht worden.

Nazorg:

PRX-THERAPY heeft ook een home care kit voor te gebruiken na de behandeling. Deze kit bestaat uit WIQo Nourishing en Moisturizing cream en WIQo Smoothing Fuid. Deze kit is niet noodzakelijk, maar het versterkt wel het effect van de behandeling en ondersteunt de werking voor een snellere en mooiere resultaten. Het is ook erg belangrijk om na de behandeling de huid goed te beschermen tegen de zon, draag daarom een zonnebrandcrème met minimale factor 30.