Princess® Meso Filler Treatments

Vollere lippen, rimpels en lijntjes die tot 90% verminderen, allemaal dankzij de Pistor Eliance Meso Gun. Een langdurig, verbluffend maar zeer natuurlijk resultaat, na slechts één behandeling!

PRINCESS® MESO ANTI-AGING TREATMENT

Doordat het lichaamseigen hyaluronzuur afneemt naarmate de leeftijd vordert, ontstaan er lijntjes en rimpels. Met de Pistor Eliance Meso Gun wordt het natuurlijk hyaluronzuur in de huid, d.m.v. kleine injecties, weer aangevuld en worden de lijntjes en rimpels opgevuld.

PRINCESS® MESO LIP VOLUME TREATMENT

Voor het creëren van prachtige volle en/of symmetrische lippen is deze behandeling perfect. Ook voor dames waarvan het lipvolume minder is geworden door de leeftijd, is de Princess® Meso Filler behandeling ideaal.

PRINCESS® HYALURON FILLERS

Wij werken uitsluitend met het beste, zuiverste en meest veilige hyaluronzuur fillers om het beste resultaat te bereiken. De PRINCESS® fillers zijn op basis van natuurlijke hyaluronzuur.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is het een volledig veilige filler die door het lichaam zelf weer wordt afgebroken zonder schade toe te richten. Hierbij worden geen spieren verdoofd waardoor de mimiek in het gelaat uiteraard gehandhaafd blijft.
WAAR ZIJN DE PRINCESS® MESO TREATMENTS GESCHIKT VOOR?
—  Fronsrimpel
—  Voorhoofdrimpels
—  Kraaienpootjes
—  Marionet lijntjes
—  Vollere lippen / lipvolume
—  neus- lip plooi

De Behandeling:

Alvorens we de behandeling uit gaan voeren, wordt er tijdens het intakegesprek uitvoerig besproken wat wij gaan doen en wat uw wensen en verwachtingen zijn. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren en duurt ongeveer 30 minuten (m.u.v. de Rich Skin Booster treatment)

Het Resultaat:

Na een behandeling ziet u al direct een prachtig resultaat. Gemiddeld houdt dit resultaat *8 tot 12 maanden aan waarna het natuurlijk hyaluronzuur door het lichaam zelf wordt afgebroken. Om een optimaal resultaat te behouden, raden wij aan iedere 6 tot 8 maanden een touch-up in te plannen.

* Afhankelijk van o.a. uw leefomstandigheden en huidconditie.

fillers rotterdam